پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۰۳

آرگیریا

۱۲ بازديد

آرگیریا

بیماری آرگیریا به چه دلیل ایجاد می شود؟

هر فرد روزانه با مقادیر بسیار کمی نقره در تماس است. این مقدار نقره در غذا، آب آشامیدنی و هوایی که تنفس می کنیم، وجود دارد. این مقادیر نقره به قدری کم هستند که بدن می تواند به راحتی آن ها را بدون هیچ گونه عوارض جانبی دفع کند. با این حال، قرار گرفتن طولانی مدت در معرض مقادیر کم نقره یا یک بار قرار گرفتن در معرض دوز زیادی از آن خطر ابتلا به آرگیریا را افزایش می دهد.

علائم آرگیریا:

مهم ترین علامت مشخص بیماری آرگیریا تغییر رنگ پوست به رنگ آبی یا خاکستری مایل به آبی است. این بیماری ممکن است از ناحیه ای کوچک و با تغییر رنگ ملایم شروع شود، اما در نهایت همه بدن را فرا می گیرد. در بعضی افراد اولین نشانه این بیماری خاکستری یا آبی شدن لثه ها است. همچنین ممکن است تغییر رنگ در نواحی دیگر از جمله بستر ناخن ها، غشاهای مخاطی و غشای ملتحمه چشم نیز اتفاق بیفتد.

میزان تغییر رنگ

میزان تغییر رنگ به مقدار نقره ای که به بدن وارد شده، بستگی دارد. اگر فرد در معرض سطح بالایی از نقره قرار گیرد، آرگیریا می تواند به سرعت ایجاد شود. اما اگر فردی هر روز از محصولاتی که حاوی کمی نقره هستند استفاده کند، احتمالا این بیماری به آرامی در بدن او ایجاد می شود. در بعضی موارد پیشرفت این بیماری ممکن است ماه ها یا حتی سال ها طول بکشد. همچنین ممکن است نواحی از پوست که در معرض نور خورشید قرار می گیرند، از نواحی که معمولا در معرض نور خورشید قرار نمی گیرند و پوشیده هستند، تیره تر باشند.

تاثیر تماس نواحی مختلف بدن با نقره در نحوه تغییر رنگ پوست

اگر نقره از طریق دهان وارد بدن شود، می تواند باعث آرگیریای عمومی شود. در آرگیریای عمومی تغییر رنگ در تمام پوست بدن، غشای سلولی و ارگان های داخلی اتفاق می افتد. اگر نقره توسط بخشی از پوست وارد بدن شود، فرد مبتلا به آرگیریای موضعی می شود. در این حالت، تغییر رنگ پوست فقط در نواحی که فرد با ذرات نقره در تماس بوده، اتفاق می افتد.

فاکتورهای اصلی که میزان رنگ پوست را تحت تاثیر قرار می دهند:

میزان نقره در بدن

هرچه میزان نقره در بدن بیشتر باشد، تغییر رنگ بیشتری مشاهده می شود.

مدت زمانی که فرد در معرض نور خورشید قرار می گیرد

ملانین رنگدانه طبیعی پوست می باشد که با قرار گرفتن در معرض نور خورشید باعث تیره شدن پوست می شود. در بیماری آرگیریا، ذرات نقره با قرار گرفتن در معرض نور خورشید باعث می شوند که پوست ملانین بیشتری ترشح کند. در نتیجه، بخش هایی از بدن که در معرض نور خورشید بیشتری هستند، ممکن است به طور مشخصی تیره تر شوند. این نواحی عموما صورت، گردن و بازوها می باشند.

چه کسانی در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند؟

افرادی که در تماس با نقره قرار می گیرند در خطر ابتلا به این بیماری هستند، اما چیزی که مشخص نیست این است که چه مقداری نقره می تواند فرد را مبتلا کند. معمولا افرادی که به واسطه شغل شان با نقره تماس دارند در معرض خطر ابتلا به این بیماری می باشند مشاغلی مانند ساختن جواهر، ساختن وسایلی از جنس نقره، کار در معدن نقره، پردازش عکاسی و ..

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.